Schermafbeelding 2022-07-18 om 17.59.08-min

Anthony

Mijn naam is Anthony Beelen. Ik heb geen broers of zussen, woon nog bij mijn ouders en we hebben twee lieve honden, Thor en Rocky, mini pinschers. Onlangs ben ik afgestudeerd in tuinonderhoud en tuinaanleg. Dat is een grote passie van mij, vooral als ik met bloemen kan werken. Binnenkort ga ik werk zoeken, maar nu geniet ik nog even van mijn vrije tijd.

Als kleuter tekende en schilderde ik al. In de loop der jaren ben ik het steeds vaker gaan doen. Ik werk met olieverf, aquarel, of acryl en gebruik ze ook door elkaar heen. Al mijn emoties, mijn belevenissen zet ik op papier of doek. Dat komt omdat ik me door mijn autisme verbaal niet zo goed kan uiten.

Autisme helpt me bij het uitoefenen van mijn teken- en schildertalent. Ik heb een goed oog voor kleurencombinaties, details en het combineren van verschillende technieken. Urenlang kan ik ermee bezig zijn, en dan wil ik ook liever niet gestoord worden. Ik zit dan rustig en alleen op mijn kamer en dat is fijn want door mijn autisme raak ik snel overprikkeld.

Ik zou heel graag mijn teken- en schildertalent nog verder willen perfectioneren. Ook zou ik mijn stripverhaal willen uitbrengen en mijn werken willen verkopen of tentoonstellen.

afbeelding anthony-10

Klik op de afbeelding binnen de galerij om de volledige afbeelding/tekst te bekijken. 

Skip to content