06 (1)

Sterre

Sterre heeft een uitgesproken passie voor tekenen. Geef haar een pen en papier en ze maakt in een handomdraai de prachtigste tekeningen. Het liefst werkt ze met een stift en maakt ze intrigerende abstracte beelden. Bij Sterre zorgt autisme voor een groot ruimtelijk inzicht en heeft ze een uitgesproken oog voor details. Haar tekentalent is iets waar Sterre blij van wordt en energie uit haalt. Ze wordt er graag voor wakker en is er het liefst de hele dag mee bezig. Van een aantal van haar werken is een mooie set ansichtkaarten gemaakt die binnenkort op de A-talent website te verkrijgen zal zijn.

Sterre laat haar creativiteit graag zien via de tekeningen die ze maakt. Haar liefde voor tekenen is te zien in haar tekeningen door de mooie details ze heeft aangebracht. Het liefst werkt ze met een stift en maakt ze prachtige abstracte tekeningen. Bij Sterre zorgt autisme voor een groot ruimtelijk inzicht en oog voor details. Hierdoor heeft Sterre een super creatieve blik op de wereld. Dat zie je ook goed terug in haar tekeningen.

x1024-1-2
portfolio-sterre05-min-1

Iedereen moet zich wel eens verantwoorden waarom je iets doet of waarom iets even niet lukt. Voor Sterre is dit dagelijkse kost. Ze moet vaak aan mensen vertellen wat ze niet kan. Maar er is zoveel wat ze wel kan en waarin ze boven zichzelf of anderen uitstijgt. Hier wordt vaak niet naar gevraagd of naar gekeken. Talent is iets waar Sterre blij van wordt en energie uit haalt. Ze wordt er graag voor wakker en is er het liefst de hele dag mee bezig is.

Klik op de afbeelding binnen de galerij om de volledige afbeelding/tekst te bekijken. 

Skip to content